Infoversum at night, Groningen.

geplaatst in: Architecture, Groningen | 0

Bij de vorige opname van het Infoversum kreeg ik de vraag of deze ook verlicht was/zou worden. Toen ik er deze week langs reed, was dat inderdaad het geval. Door de blauwe verlichting had ik bedacht dat het verlichte Infoversum ’s avonds beter zou uitkomen dan in het blauwe uurtje. Omdat er echter veel bewolking was, weerkaatste de bewolking het licht uit de stad en leverde deze kleur op i.p.v. zwart. Ik moest er in eerste instantie even aan wennen, maar hoe vaker ik de foto zie, hoe mooier ik hem vind worden… 🙂
(Flickr heeft er wel wat ruis/moire aan toegevoegd).

Meer informatie: www.infoversum.nl

Rechts zie je de verlichte Martinitoren.

Taken at a cloudy night, causing the brown color instead of black. You see the Inforversum at the left and the Martinitower at the right.
Taken in Groningen, The Netherlands.